Planlæg din dag på
Bornholms Middelaldercenter

Find information om dit besøg i middelalderen her

Her finder du lidt praktisk informatio om dit besøg på Bornholms Middelaldercenter. Er du i tvivl om noget inden dit besøg, er du altid velkommen til at kontakte os.

Toiletter: Der er tre muligheder for toiletbesøg på pladsen. På Sørøverpladsen, ved indgangen (+handicaptoilet) og på Stormandsgården (+handicaptoilet).

Museumsbutik: I museumsbutikken har vi et bredt udvalg af legetøj, souvenirs og smukke middelalderrelaterede brugsgenstande. Museumsbutikken er åben i højsæsonen og på andre udvalgte tidspunkter.

Kiosken ved indgangen sælger de mest populære af varerne, når butikken er lukket. Spørg gerne i kiosken efter en ønsket genstand eller besøg vores webshop her på siden.

Hvordan kommer jeg rundt? Middelaldercentrets forskellige områder er forbundet af grusstier. Klapvogne og barnevogne plejer ikke at være noget problem.

Der er borde og bænke flere steder i området, hvor du kan tage dig en lille pause. Vejen til stormandsgården fører op ad en bakke og kan være en lille udfordring for gangbesværede og kørestolsbrugere.

Hunde er velkomne – men de skal være i snor på alle tidspunkter, og ryd venligst op efter din hund, hvis den har efterladt et visitkort. Hunde må gerne komme med ind i middelalderhusene.

Rygning er tilladt udendørs, men ikke inde i middelalderhusene. Lad venligst være med at smide cigaretskodder på jorden.

Vennekreds mad

Tider og priser

Hvornår har vi åbent?
Hvad koster det?
Skattejagt på hele øen.

Find vej

Med bus…
Med bil…
På pladsen…

Vennekreds mad

Dagsprogram

Dagens aktiviteter og program.
Altid med en gratis rundvisning.
Oplevelser for hele familien.

Mad og drikke

Må vi have vores egen mad med?
Kan man købe mad og drikke?
Kan man sidde indenfor?