Program i påsken

Påskeferien på Bornholms Middelaldercenter - 6.-11. april åbent man-lør kl. 11-16

  • Boerneaktiviteter Semko1 Web
  • Vaebnerskole Semko3 Web
  • Familie Semko1 Web

Grundet Corona-krisen holder vi desværre lukket i påsken 2020. Du kan stadig komme på Skattejagt på Bornholm - se mere her.

Aktiviteter i påsken

Bue-konkurrence:
Har du øjne som en falk og styrke som en bjørn? Så kan du helt sikkert blive vores nye buemester! Vi holder buebanen åben for alle mellem kl. 11:30 og 12:30, hvor man kan skyde til måls. Hver dag modtager skytten med flest point en præmie fra vores butik. Og når ugen er gået, modtager påskens bedste skytte et års gratis adgang til middelaldercentret til sig selv og sin familie.

Kreative værksteder:
Der er dømt ren middelalderhygge, når vi åbner op for de kreative værksteder. Vi byder på en række aktiviteter for hele familien med et strejf af middelalder. De kreative aktiviteter kan variere fra dag til dag. Prøv f.eks. at støbe dit eget voksamulet eller farv dit eget påskeæg med løgskaller. Du kan også skrive med fjer og blæk, lave en nøddefløjte, binde din egen halmdukke eller "slentre" et armbånd.

Æggejagt:
Der er gemt påskeæg rundt omkring på hele middelaldercentret. Hvis du kan finde dem alle og skrive dem i dit eget skattekort, så vinder du en lækker præmie!

På tur med Klaus Bonderøv:
Kom på en hyggelig og børnevenlig tur rundt på middelaldercentret med Klaus Bonderøv, hør alle de spændende fortællinger om stedet og bliv klogere på den fantastiske middelalder.

Kanonaffyring:
Traditionen tro sluttes dagen med et brag. Vær med, når kanonéren forbereder og affyrer det imponerende våben, mens han fortæller historier fra middelalderen.

Program for ugen
Åbent mandag-lørdag kl. 11-16
-    Kl. 11:30-12:30: Bueskytte-turnering m. præmieoverrækkelse
-    Kl. 11:30-13:30: Farverkonen arbejder (kun man-tirs, tors-fre)
-    Kl. 12:30-13:00: Børnegøglerforestilling (kun man-ons)
-    Kl. 13:00-13:45: Kamptræning for børn og barnlige sjæle
-    Kl. 14:00-15:00: Kom på tur med Klaus Bonderøv
-    Kl. 15:30: Kanonaffyring
-    Hele dagen: Æggejagt, kreative værksteder – og middelaldercentrets øvrige aktiviteter.

Ret til ændringer forbeholdes.