Program i påsken

Påskeferien på Bornholms Middelaldercenter - 15.-20. april åbent man-lør kl. 11-16

  • Boerneaktiviteter Semko1 Web
  • Vaebnerskole Semko3 Web
  • Familie Semko1 Web

Aktiviteter i påsken


Kamptræning for børn og barnlige sjæle (stunt og fægtning):
Har du nogensinde set de seje fægtekampe på film og tænkt ”gid jeg kunne det der”? Det kan du nu! Hver dag i påsken kan børn og voksne lære at fægte som på film og lære stunts såsom lussinger og at hive hinanden i håret – og høre om forskellene på filmkamp og rigtig kamp. Husk at oplade din telefon, så du kan filme din egen filmscene.

Bue-konkurrence:
Har du øjne som en falk og styrke som en bjørn? Så kan du helt sikkert blive vores nye buemester! Vi holder buebanen åben for alle mellem kl. 12 og 13, hvor man kan skyde til måls. Hver dag modtager skytten med flest point en præmie fra vores butik. Og når ugen er gået, modtager påskens bedste skytte et års gratis adgang til middelaldercentret til sig selv og sin familie.

Kreative værksteder:
Der er dømt ren middelalderhygge, når vi åbner op for de kreative værksteder. Vi byder på en række aktiviteter for hele familien med et strejf af middelalder. De kreative aktiviteter kan variere fra dag til dag.

Æggejagt:
Der er gemt påskeæg rundt omkring på hele middelaldercentret. Hvis du kan finde dem alle og skrive dem i dit eget skattekort, så vinder du en lækker præmie!

Mød påskelammene:
Bornholms Middelaldercenter har fået ikke bare ét, men hele seks små lam til vores klan af skuddefår. Du kan hilse på dem og deres mødre sammen med vores dyrepasser.

Kanonaffyring:
Traditionen tro sluttes dagen med et brag. Vær med, når kanonéren forbereder og affyrer det imponerende våben, mens han fortæller historier fra middelalderen.

Program for dagen
-    Kl. 12-13: Bueskytte-turnering m. præmieoverrækkelse
-    Kl. 13:15-14:15: Kamptræning for børn og barnlige sjæle
-    Kl. 14:30: Mød de nuttede påskelam
-    Kl. 15:30: Kanonaffyring
-    Hele dagen: Æggejagt, kreative værksteder – og middelaldercentrets øvrige aktiviteter


Ret til ændringer forbeholdes.