Middelaldercenter

Velkommen til oplevelser for hele familien på middelaldercentret i Østerlars

  • Kanon Semko4 Web
  • Vaebnerskole Semko1 Web

Middelaldercentret i Østerlars byder på oplevelser for både store og små i al slags vejr.

Idyllisk middelalderbebyggelse
Gå på opdagelse på stormandsgården, i landbobebyggelsen eller i den idylliske mølledal - og få en snak med stormandsgårdens beboere, hold dig for ørene, når kanonen brager, eller se de små, nyfødte lam.

Prøv selv
Der er en lang række spændende prøv-selv-aktiviteter, så I selv kan få fingrene i middelalderen. I kan f.eks. dyste mod hinanden i gamle middelalderlege eller prøve at skyde til måls med bue og pil. Er I mere til ro og fordybelse, kan I hygge jer med fjer og blæk i skriverstuen og lære at skrive jeres navn i runer.

Påske
Vi har åbent i påskeferien med en lang række hyggelige familieaktiviteter. Gå på en lille tidsrejse med din familie og drøm Jer tilbage til middelalderen. Måske kan I også tage nogle af middelalderens mærkelige påsketraditioner med hjem... 
Åbningstider i påsken: 15. - 20. april, man-lør, kl. 11.00-16.00.
Se hele årets åbningstider her.

Forsæson
I perioden 4. maj - 29. juni har vi åbent mandag-lørdag kl. 11.00-15.00. Oplev en daglig rundvisning, skyd med bue og pil, hold dig for ørerne når kanonen brager eller prøv nogle af vores mange aktiviteter på egen hånd. Se dagens program her.

Også i regnvejr
Middelaldercentret omfatter også et indendørs aktivitetsrum med maleværksted, som åbnes ved dårligt vejr. Her kan I også prøve middelalderens dragter og klæde Jer ud som bondepigen eller den rige købmand.