Alle rundvisninger på Hammershus Borgruin - eftersæson 2018

At få formidlet historien om Hammershus og livet her i middelalderen er en hel anden oplevelse end at gå en tur alene på borgruinen. Gør jer selv den tjeneste at få drama og historiske fortællinger serveret af en indlevende formidler fra Bornholms Middelaldercenter.

  • HH sommer2
  • HH sommer
  • Forsvar-våben
  • HH-eye opener

Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige rundvisninger for turister på Hammershus. Programmet er forskelligt i højsæsonen (skolernes sommerferie) og i ydersæsonen. Herunder kan du se, hvilke ture vi tilbyder i eftersæsonen og efterårsferien 2018. Klik på de enkelte ture, for at se tidspunkter og mødested.

Rejser du med en skoleklasse, finder du vores skoletjeneste på Hammershus her.

Oplevelsestur på Hammershus
Følg med vores middelalderklædte guide tilbage i Hammershus' spændende historie og vær selv med til at dramatisere fortællinger fra borgens fortid. - Fredage i september samt mandag og fredag i efterårsferien.
Læs mere om turen her
Book billet her

Rundvisning for børn og barnlige sjæle
En tur for børn med forældre, og alle andre barnlige sjæle, der kan lige at lege! Hør de spændende historier fra Hammershus, om kongedatteren i fangetårnet og om soldaternes liv. - Tirsdag, onsdag og torsdag i efterårsferien. Læs mere om turen her
Book billet her

Rundvisning på Hammershus
På denne 1-times rundvisning får du en chance for at lære Hammershus endnu bedre at kende. Sammen med en dygtig historiefortæller - iklædt middelalderdragt - dykker vi ned i fortiden og hører nogle spændende historier fra Hammershus. Denne tur er også egnet for børn. - Mandag til fredag i efterårsferien. Læs mere om turen her
Book billet her

Aftentur på Hammershus
Tag med på en sanserejse og oplev Hammershus på en særligt stemningsfuld måde. I den særlige stemning i skumringstiden er der plads til nogle af de historier om Hammershus, som I sandsynligvis aldrig har hørt før. Når mørket falder på, finder vi vores vej med medbragte flagermuselamper. Obs: Turen starter på busparkeringen ved besøgscentret. - Fredage i september samt tirsdag og torsdag i efterårsferien. - Læs mere om turen her
Book billet her

Tyske rundvisninger
Vi tilbyder også rundvisninger på tysk. - Tirsdage og onsdage i oktober. Læs mere her.


Generel tur-info

  • Tur-start: Ved kraniet i Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge.
  • Se priser på rundture her
  • Billetter kan reserveres her
  • Billetsalg ved turstart: Kom 30 min før. Guiden modtager kun mobilpay. Billetter kan også købes i butikken i Hammershus besøgscenter.


Mangler du en særlig tur?
Vi tilbyder guidede ture for alle og på alle tidspunkter.
Ring til os på 56 49 83 19 eller skriv en mail til Mette Hansen på  mette@bornholmsmiddelaldercenter.dk

Vel mødt i middelalderen


Se alle åbningstider på både Middelaldercentret i Østerlars og det nye besøgscenter ved Hammershus her

Aftentur på Hammershus – Stemningsfuld rundvisning på Hammershus i skumringen med flagermuslamper og middelalderklædt guide. Mødested: På busparkeringen nedenfor Hammershus Besøgscenter, Slotslyngvej 9, 3770 Allinge. For info & billetter se: bornholmsmiddelaldercenter.dk. Entré.